Onze personal en executive life coachingtrajecten zijn gericht op het vinden van authenticiteit middels een aanpak gericht op drie bewezen fundamentele elementen voor effectieve resultaten. Ons doel is altijd gericht op het verbreden van je horizon en het leven van je volle potentieel zowel op je werk als privé. 
De belangrijkste elementen die in onze sessies aan de orde komen:

  • De kracht van zelfkennis. Intuïtief voel je aan wat belangrijk is voor je, wat je energie en voldoening geeft. Dit is noodzakelijk om die stappen te zetten om je dromen te leven en een betekenisvol leven te leven.
  • Keuzemanagement en prioriteiten. Je bent altijd in staat vanuit verschillende mogelijkheden jouw situatie te bekijken zodat je eigen krachtige keuzes kunt maken. Je laat ineffectieve gedachte en gedragspatronen los voor betere keuzes.
  • Het maximale uit je leven halen. Het leven zit soms in een versnelling, soms in een vertraging. Het is belangrijk om comfortabel te zijn en de rijkdom te kunnen ervaren van het leven op elk moment zowel in werk als prive.

Onze sessie zijn beschikbaar voor teams, een-op-een, persoonlijk of middels telefoon of skype. Lees verder over intake, tarief en coachingstrajecten over wat is een goede coach en in drie stappen je coach kiezen.“Ik kwam Luc op het juiste moment tegen. Hij ‘dwong’ me ook stappen te zetten. Je hebt me geholpen dat ook echt te doen en te durven. De coaching heeft me geholpen in mijn eigen kracht te komen en de bevestiging in mezelf te zoeken."
Gabrielle