Als coach maak ik contact. Ik inspireer, spiegel en confronteer mensen om ze in beweging te krijgen. Centraal in mijn aanpak staat het bewustzijn van innerlijke kracht, drijfveren en blokkades. Ik geloof dat als je werkelijk voelt en ervaart wat je wezen belangrijk vindt, je niets anders kunt doen dan stappen te zetten om dit te manifesteren.

Op mijn eigen zoektocht heb ontdekt wat werkelijk belangrijk voor mij is en dat dat iets anders was dan wat ik belangrijk vond. Ik heb leren begrijpen en accepteren wat ik voel. Ik kan nu keuzes maken die bij me passen vanuit zelfvertrouwen. Dit betekende voor mij een stap vanuit het bedrijfsleven naar zelfstandig interim-manager en later als trainer en coach.
 
Ik heb vele opleidingen en cursussen gevolgd op gebied van coaching, training, meditatie en persoonlijke ontwikkeling, voornamelijk bij Schouten en Nelissen en het Centrum voor intuïtieve ontwikkeling. Bij Schouten en Nelissen geef ik sinds 2007 als freelancer de trainingen Werken vanuit intuïtie, Creatief commercieel onderhandelen, Commerciële daadkracht en Persoonlijke effectiviteit. Wil je mijn CV zien, klik dan hier voor een totaaloverzicht.


“Hoe heb ik Luc ervaren als coach? Als iemand die je niet voor de gek kunt houden, hij prikt er toch wel doorheen. Maar hij laat je wel zelf het tempo bepalen en geeft je voldoende ruimte om je veilig te voelen. Tot nu toe mijn beste coach geweest, want alleen hij is in staat gebleken om mij mijn muur te laten afbrokkelen (zelf doen dus)..”  Thérèse