Bij New business coaching gaat het erom dat je snel en doeltreffend weet welke volgende stappen jij kunt zetten om je bedrijf op te zetten of om nog meer succes te behalen. Je wilt op marketing en sales gecoacht worden om jouw bedrijf succesvol te maken. Dat kan zijn om je unieke propositie scherper te krijgen, om klanten te bereiken of je communicatie naar buiten helder te maken.

Aanleiding voor New Business Coaching:
  • Je wilt starten als ondernemer. Welke stappen moet je zetten?
  • Hoe zet je jouw goede idee over in een sterk ondernemersplan?
  • Je bedrijf loopt al, maar je bent op zoek naar groei. Hoe zorg je voor onderscheidende producten en vind je de klanten die ze gaan afnemen?
  • Je hebt een idee en wilt voor jezelf beginnen. Je twijfelt nog of je de stap wil zetten.
Wil je starten als ondernemer? Heb je behoefte om alle basisstappen voor het ondernemerschap op een rijtje te hebben? Volg dan de ééndaagse training. Ga naar startersmasterclass voor meer informatie. Of heb je behoefte om in een traject van acht stappen naar ondernemerschap gecoacht te worden?

Neem contact op, bel of mail:
  • Luc van Esch 06-46394565
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., binnen twee werkdagen neemt Luc telefonisch contact op.


"Luc zet in de gesprekken zijn integriteit en humor zo in dat het heel ontwapenend is. Een hele goede manier om bij de essentie te komen ; Wat is nodig zodat ik zelf ook de weg naar de volgende stap kan zien. En op zon moment voel ik dat ik kan toestaan waar ik eerder vastliep. De waardering voor waar ik ben op dat moment. Dat resulteerde erin dat ik kon zien waar mijn uitdaging op dat moment ligt en het vertrouwen te vinden om erdoorheen te gaan. Een heel dankbaar proces want dat zijn momenten waarin het duidelijk is hoe waardevol onze uitdagingen zijn." Gaja